Καλάθι αγορών
Μέθοδος efrench
Μαθήματα
Γιατί Γαλλικά

Ποιοι είμαστε


Η efrench.gr είναι μια εταιρεία εκμάθησης γαλλικών μέσω διαδικτύου. Ιδρύθηκε το 2012 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην εφαρμογή του e-learning στην εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας.

 

Οι ιδρυτές της, με μακροχρόνια εμπειρία στη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας και ενδιαφέρον για συνεχή κατάρτιση στη εξέλιξη της διδακτικής, προσφέρουν τη νέα μέθοδο που αναπτύσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο στον τομέα της εκπαίδευσης.

 

Το e-learning απασχολεί έντονα την τελευταία δεκαετία τα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, όπως το Stanford, το Harvard και το ΜΙΤ προσφέρουν μαθήματα μέσω διαδικτύου. Παράλληλα, εταιρείες κολοσσοί προσφέρουν online μαθήματα για τη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών τους. Τα αποτελέσματα βάσει μελετών είναι εντυπωσιακά. Υψηλές επιδόσεις, ταχύτερη εκμάθηση και μεγαλύτερη απορροφητικότητα σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους εκπαίδευσης.

 

Η efrench.gr σας προσφέρει τη νέα μέθοδο εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας. Με γνώμονα τη σωστή εκμάθηση και την ευελιξία, τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα για ποιοτική μάθηση και αποτελεσματικότητα.

 

Τώρα και γερμανικά! egerman.gr!    


Εγνατία 90

Θεσσαλονίκη 54623

Τηλ.: 6980 156013

info@efrench.gractive³ 4.9 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης