Καλάθι αγορών
Μέθοδος efrench
Μαθήματα
Γιατί Γαλλικά

Όροι χρήσης


Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας efrench.gr και απαγορεύεται η οποιουδήποτε είδους εμπορική εκμετάλλευση από τρίτους. Πιο συγκεκριμένα, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, έκδοση, αναδημοσίευση, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, εικόνων, βίντεο, ηχητικών, αρχείων, τμήματος ή ολόκληρου του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

 

Προσωπικά δεδομένα

Το efrench.gr, δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, των χρηστών της ιστοσελίδας και των πελατών του τηρώντας τον νόμο Ν.2742/97 σχετικά με την προστασία από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται, καταγράφονται και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται να δοθούν σε καμία περίπτωση σε άλλες εταιρείες ή φορείς χωρίς την άδεια σας, ενώ βάσει του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε το επιθυμείτε. Τέλος το efrench.gr παρέχει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε χρήστη δεν επιθυμεί πλέον να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που παρέχονται από αυτή, να υποβάλλει αίτημα διαγραφής από το αρχείο του. Σε αυτή την περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα του χρήστη διαγράφονται και παύουν να χρησιμοποιούνται.

 

Πολιτική τιμών

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο Φ.Π.Α). Το  efrench.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών, χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

Πολιτική επιστροφών

Ο πελάτης δεν διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τις υπηρεσίες που αγόρασε από την εταιρεία μας.

 

Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο της και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Τέλος, η εταιρεία δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται για τη νομιμότητα, την ποιότητα και την καταλληλότητα άλλων δικτυακών τόπων, με τους οποίους τυχόν υπάρχουν δεσμοί σε αυτό. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες,τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

 

Υπηρεσίες

Η πρόσβαση στις προσφερόμενες υπηρεσίες διαρκεί δώδεκα μήνες από την ημέρα της αγοράς τους και αφορά αποκλειστικά ένα χρήστη της υπηρεσίας. Μετά την πάροδο του παραπάνω διαστήματος, η πρόσβαση σε αυτές γίνεται ανενεργή. Αν ο χρήστης επιθυμεί παράταση της πρόσβασης, θα πρέπει να καταβάλει εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία λήξης της πρόσβασης το ποσό των πενήντα ευρώ. Το παραπάνω ποσό αντιστοιχεί σε παράταση πρόσβασης τεσσάρων μηνών. Η παράταση της πρόσβασης είναι μοναδική και δεν μπορεί να επαναληφθεί. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί επανειλημμένη είσοδος μέλους από πολλαπλές τοποθεσίες, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας έχουν το δικαίωμα να του αποκλείσουν την πρόσβαση.

 

Γενικοί όροι

Οι όροι χρήσης, στο σύνολο του περιεχομένου τους ή μεμονωμένα, δύνανται να αλλάξουν ή να μετατραπούν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.


Εγνατία 90

Θεσσαλονίκη 54623

Τηλ.: 6980 156013

info@efrench.gractive³ 4.9 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης